Diskussion:Horeunge (typografi)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan ikke få lavet et wiki-ord ud af: Horeunge (typografi) - det fortolkes som fed skrift i artiklen --hansjorn 5. nov 2004 kl. 05:48 (CET)

Det ved jeg nu, når man refererer til sig selv, så skal det gå galt!--hansjorn 5. nov 2004 kl. 05:55 (CET)

Jeg ved ikke om det virker for dumt at sætte billedet med fejlene ind på alle de omtalte sider, eller om vi skal samle dem på en side om typografifejl og så bare redirecte fra småartiklerne....?? -- Jørgen 19. nov 2004 kl. 12:33 (CET)

Jeg vil absolut foretrække en samlet artikel om forskellige fejltyper i typografi med omdirigeringer fra de enkelte udtryk. Jeg synes ikke at det bidrager til et samlet overblik at have 6 meget korte artikler som gensidigt henviser til hinanden. Det er snarere at spilde læserens tid. (PS. Hvis du selv har lavet billedet, vil jeg foreslå en ny udgave hvor stavefejlen i "linje" er rettet). Byrial 19. nov 2004 kl. 16:49 (CET)
Du skal have ros for din illustration Jørgen. Jeg havde selv tænkt på at lave en for at virkeliggøre noget, som tekst kun vanskeligt kan vise. Og jeg mener at det er fint med separate artikler - kan hænde, at der er mere at snakke om. --hansjorn 19. nov 2004 kl. 20:04 (CET)
Hvis der bliver så meget at snakke om at det ikke naturligt kan være i en artikel, kan man når behovet opstår bare flytte teksten ud i flere artikler igen. Men hvorfor genere læserne ved en overdreven opdeling i mellemtiden? Byrial 19. nov 2004 kl. 20:12 (CET)
Fordi det nu engang er lettere at forfatte én artikel (med billede) end at skrive en doktordisputats om emnet: Typografi. Det er spørgsmålet om nemhed, der får mig til at deltage i dette projekt, umiddelbarhed er måske en bedre beskrivelse. Når man bladrere igennem Wikipedia og ser et og andet- og det er let at tilføje/ændre noget - så gør man det bare. Senere - og jeg mener virkelig langt senere - kan man eller andre forsøge at sammenfatte, hvad der sker, analysere, kategorisere, strukturere og hele pivtøjet. Men lad nu os små drenge lege lidt, før du strammer garnet, Byrial...--hansjorn 19. nov 2004 kl. 21:08 (CET)
Endnu et argument: Horeunge har sin pendant i andre Wikipedia'er - Fransk horeunge ligeså. Jomfru, flod mv. sikkert også med tiden. Herligt at kunne skifte over til et andet sprog og lære mere i stedet for at skulle dechifrere en tung artikel med masser af lænker. Især inden for dette emne.--hansjorn 19. nov 2004 kl. 21:10 (CET)
Jeg havde en spandfuld argumenter lidt magen til Hansjorns, bl.a. er det umuligt at lave interwiki ved grupper af begreber, og en samlet artiken kræver et større indblik end flere segmenterede. Jeg ville bare høre andre også. Og jeg skal nok rette den der linie - jeg var engang god til at stave, men så lavede de om på ordene....--Jørgen 20. nov 2004 kl. 10:52 (CET)