Diskussion:Hugorm

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Må jeg pege på et generelt problem: Når en artikel drejer sig om et dyr, skal titlen da være i ubestemt eller bestemt form, i ental eller flertal?

Hugormen eller Hugorm?

Gæs eller Gås?

Var ikke ensartethed på sin plads? Ellers er der fare for dobbeltartikler.

Sebastjan

Helt enig. Titler bør være i ubestemt form, ental. Som det i øvrigt er beskrevet på Wikipedia:Navngivning.
Jan Pedersen 19. Feb 2003 kl.14:18 (CET)

Vilka ormar som finns i Danmark / Sverige[redigér wikikode]

I Sverige finns förutom huggorm och vanlig snok, även strumpebands-snok och hassel-snok. Det verkar osannolikt att dessa två sistnämnda arter helt saknas i Danmark som ligger så nära Sverige. (skrev 85.228.192.90 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er da muligt, men påstanden er desværre heller ikke anført med nogen kilde. TherasTaneel (diskussion) 1. okt 2013, 02:07 (CEST)