Diskussion:Humanisme

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kunne vi ikke få lavet denne artikel til en egentlig flertydig? Der må vel også være en wikipedianer eller to, der i det mindste har interesse for én af betydningerne, så vi kan få en artikel om den. Jeg afstår helst selv fra at gøre det, da jeg ikke føler mig faglig kompetent. --Heelgrasper 8. jan 2006 kl. 02:47 (CET)

Når jeg læser de svenske og norske artikler, ser det ikke så flertydigt ud. --Palnatoke 8. jan 2006 kl. 10:03 (CET)

Omformulering?[redigér wikikode]

Denne tekst ser i mine øjne ud til at bryde reglen NPOV og virker ikke særlig encyklopædisk: "Humanister endosserer/godkender universel moralitet baseret på sammenfald og fællesnævnere i den menneskelige natur og fortæller, at løsninger på vores sociale og kulturelle problemer ikke kan være snævertsynede og bundne af provinsielle sognedistrikter." --Kirjapan 21. aug 2010, 20:43 (CEST)