Diskussion:Hvide mennesker

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fjernelse af "tvivlsomt"[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet tvivlsomt-skabelonen. Jeg mener ikke at den giver mening uden forklaring - er det specifikke udsagn, som indsætteren (Thomas Vedelsbøl) betvivler?

Jeg er helt enig i de andre problem-skabeloner. Den bedste løsning er formodentlig at oversætte (dele af) artiklen fra en-wiki. NisJørgensen (diskussion) 27. sep 2018, 19:29 (CEST)

Nu har jeg markeret de udsagn, som jeg finder mest tvivlsomme, men hele artiklen befinder sig efter min mening på kanten af det faktuelt korrekte. Er det eksempelvis ikke kolonialisme snarere end imperialisme, som har bevirket, at der lever mennesker af europæisk afstamning uden for Europa? Thomas Vedelsbøl (diskussion) 30. sep 2018, 13:34 (CEST)
Det er begge dele. En kommende artikel burde måske hedde den angelsaksiske imperialisme. Men lad os begynde med at konstatere at artiklen ikke er forbedret nævneværdigt på 5,5 år. --Madglad (diskussion) 31. mar. 2024, 05:57 (CEST)[svar]

Sletningsforslag: Hvide mennesker

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Kildeløs fristil. Jeg kan ikke finde argumenter for at beholde artiklen. Skadelig for dansk Wikipedias omdømme. Vildledende i forhold til nye wikipedianere i forhold til hvilke kvalitetskrav, der forventes at artikler opfylder. --Madglad (diskussion) 31. mar. 2024, 05:51 (CEST)[svar]

@Medic: der fandtes skam både patruljanter og patruljering i 2013 :-).
Konklusion:
Enighed om sletning, der hermed er effektueret.
- Sarrus (db) d. 11. apr. 2024, 16:12 (CEST)[svar]