Diskussion:Hvidsten Gruppen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


http://www.hvidstengruppenfilm.dk/om_filmen/om_filmen er det tydeligt at filmmagerne ikke er konsistente i navngivningen - og der er således ingen god grund til ikke at følge almindelig orddelingspraksis. --Palnatoke (diskussion) 1. mar 2012, 10:17 (CET)

Ikke desto mindre bruger såvel danskefilm.dk og imdb.com stavemåder, hvor gruppens navn er delt i to - man kan så diskutere, om "gruppen" skal være med lille eller stort begyndelsesbogstav; det er de to ikke enige om. Måske skal den flyttes til Hvidsten Gruppen, for det er foruden førstnævnte også de dagblade, jeg har set skrive om filmen (Politiken, Jyllands-Posten, Aarhus Stiftstidende), alle enige om - Sophie Engberg Sonne klandrer direkte filmen for at have en titel, hvor navnet er i to ord: [1].
Hvad angår filmens hjemmeside, som du henviser til, så ser jeg det sådan, at de gange, hvor den "korrekte" stavemåde bruges, da er det netop den historiske gruppe, der henvises til, og ikke filmen. Men i øvrigt har du ret i, at filmagerne ikke er konsistente, og fx lykkes det dem i første sætning i din henvisning at skrive "Hvidsten gruppen" og "Hvidstenkro" - begge disse er oplagt forkerte.
Jeg stemmer for at beholde de to ord, men er åben for at flytte den til Hvidsten Gruppen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. mar 2012, 10:58 (CET)
På den side, jeg nævner, optræder "Hvidsten gruppen", "Hvidsten Gruppen", "HVIDSTEN GRUPPEN" eller "Hvidstengruppen" 13 gange (+1 i topgrafikken ("HVIDSTEN GRUPPEN") og 1 i sidetitlen ("Hvidstengruppen Filmen")):
  • "Hvidsten gruppen" 2 gange, begge om gruppen
  • "Hvidsten Gruppen" 3 gange, alle om gruppen
  • "HVIDSTEN GRUPPEN" 1 gang, om filmen
  • "Hvidstengruppen" 7 gange, heraf 6 gange om gruppen og 1 gang om filmen.
Jeg ser i dette intet, der kan tolkes som at filmmagerne har en pointe i deres navngivning - og hellere end at hænge dem ud for det, bør vi vel bare rette fejlen og komme videre. --Palnatoke (diskussion) 1. mar 2012, 11:32 (CET)
Du ignorerer fuldstændig alle de øvrige henvisninger, jeg angiver. Så mit forslag er, at vi bare glemmer det og kommer videre. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. mar 2012, 11:47 (CET)
Jeg er enig med Bruger:Amjaabc. Jeg ser også at vil helst flytter den til Hvidsten Gruppen. --Pelle Hansen 5. mar 2012, 20:53 (CET)
I S-toget i dag opsamlede jeg lige et kino.dk-blad (det placeres i samme holdere som Ud & Se). Også på deres website kan de finde ud af at skrive det rigtigt... --Palnatoke (diskussion) 8. mar 2012, 09:34 (CET)
Hej nu blander jeg mig lige lidt sent, men hedder filmen ikke Hvidsten gruppen? Det gør den både på Scope, Imdb og på filmens officielle hjemmeside. --Rasmusbyg (diskussion) 15. mar 2012, 09:13 (CET)
Som jeg ovenfor påpeger, er den officielle hjemmeside ikke et sted, der brillerer ved konsekvent stavning.. --Palnatoke (diskussion) 15. mar 2012, 09:30 (CET)
Nej det fandt jeg ud af :) Der er utrolig mange stavemåder på de mange nyheder om filmen, så det er vidst ligemeget hvordan det staves. --Rasmusbyg (diskussion) 15. mar 2012, 10:37 (CET)

Ekstern henvisning til IMDB[redigér wikikode]

Linket til IMDB under "Eksterne henvisninger" linker bare til imdb.com, ikke filmens IMDB-side.
Har ikke umiddelbart fundet fejlen, men det ser ud til der benyttes filmlinks, som referer til filmen hos Wikidata, men der er IMDB-ID'et vist udfyldt korrekt?

Interstates (diskussion) 22. maj 2018, 00:15 (CEST)

Jeg ser ikke nogen problemer - i hvert fald ikke, hvis man trykker på filmtitlen. Trykker man på linket til højre på linjen, kommer man til Wikipedia-siden om imdb; var det det, du oplevede? —Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. maj 2018, 13:47 (CEST)