Diskussion:Ian Fleming

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvem var den første James bond. (Skrev 83.89.18.205 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det var Sean Connery (forudsat du tænker på filmene) --Lhademmor 27. apr 2007 kl. 23:56 (CEST)
I følge Filmz - forum var det Barry Nelson han spillede rollen i Casino Royale i 1954. - apw 27. apr 2007 kl. 23:59 (CEST)
Jeg forsøger ikke at virke dumsmart, men artiklen James Bond svarer faktisk på det, hvis man kigger efter. --Heelgrasper 28. apr 2007 kl. 00:08 (CEST)

"Ugens samarbejde"[rediger kildetekst]

I Facebook-gruppen "Dansk Wikipedia" eksperimenterer vi med inddragelse og kommunikation, og prøver nu at se om "ugens samarbejde" fungerer med Facebook som det sted, hvor vi opfordrer folk til at være med - tidligere er det prøvet som en "intern" Wikipedia-ting, og det virkede et stykke tid, men så løb det ud i sandet. I denne uge (frem til den 22.) er det Ian Fleming, der er i fokus for Facebook-eventen. --Palnatoke (diskussion) 15. jul 2014, 20:26 (CEST)