Diskussion:Id Tech 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er listen ikke over spil baseret på doom-motorer? Og bør det ikke være et ord, eller i hvert fald med bindestreg (det bliver lige lovligt overvældende med doommotor uden bindestregen)? Særskrivning er ikke så udbredt på dansk (eller burde ikke være det ;) ) Furbo 21. jul 2005 kl. 18:05 (CEST)

Listen er over Doom motorer, men nogle af dem bliver distribueret sammen med et spil(en Doom WAD) Andersersej 10. aug 2005 kl. 19:54 (CEST)

Hvad med at flytte artiklen til "3D-motor" og så tage Quake mv. med i samme omgang? Det er vel den samme teknik eller? --Rune Magnussen 10. aug 2005 kl. 20:16 (CEST)
Nu er siden i hvert fald flyttet til det grammatisk korrekte doom-motor, men jeg er ligeledes for at samme motor-artiklerne i én artikel. --Pred 6. dec 2005 kl. 17:37 (CET)