Diskussion:Idrætshøjskolen i Sønderborg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

I må undskylde. Jeg bragte nogle private betragtninger om det at kunne svømme. I 1960erne var der ikke mange svømmehaller hvor man kunne lære at svømme, eller holde sig oven vande. Sådan var det dengang. Jeg var 22 år og kunne ikke svømme, men en lille dreng "tvang" mig til at lære at svømme. Alle børn skal lære at svømme eller holde sig oven vande. Selvom det ikke kan redde alle, så er man ikke afskrevet på forhånd. Det viser Katastrofen på Haderslev Dam i 1959 lidt om.

Med venlig hilsen Bjørnen

Vær venlig at holde dig til emnet, når du diskuterer.
Det er bestemt en relevant oplysning, at man som en af de få, havde en svømmehal. Men at en given person overlevede at bådulykke, fordi han havde lært at svømme dér, kan jeg ikke se skulle være relevant på nogen måder. --|EPO| COM: 8. jul 2009, 20:49 (CEST)

Hej EPO, ups hvis det nu det var dig, der ikke kunne svømme ? Skulle jeg redde dig ?

Finn Stendevad-Nielsen fik lært at svømme af en lærer.

Jeg fik lært at svømme af en lille dreng på Idrætshøjskolen i Sønderborg. 8. Juli 1959 skete katastrofen på Haderslev Dam, hvem skulle redde dig ?

Med venlig hilsen Bjørnen

Finn Stendevad-Nielsen´s lillebror Ib fra Sønderborg kunne ikke svømme. Han druknede. EPO din holdning er helt ude i hampen, jeg håber du kan holde dig oven vande. Ellers må du lære at svømme, hvor det er muligt. Som det er nu, skal man ikke forvente, at nogle redder dig.

Vær venlig at holde dig til emnet, når du diskuterer. Det er fuldstændig irrelevant, om jeg kan svømme eller ej.
Du mangler forsat at give et modargument i denne diskussion. Skal vi også til at undersøge alle andre ulykker til vands, der har haft overlevende, fordi de kunne svømme? Hvorfor er det relevant, at beskrive, hvem der havde lært at svømme her?
Lad være med at kalde folk for idioter. Det gavner på ingen måde diskussionen.
Opret dig nu en bruger - du er blevet bedt om det et utal af gange. --|EPO| COM: 18. jul 2009, 16:35 (CEST)