Diskussion:Indianerkrigene

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Indianerkrigene er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Stock post message.svg Huskeliste for Indianerkrigene: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Alt for mange kilder mangler
  • Liste over røde links skal gøres til liste over blå links
  • Ingen (eller ringe) kommatering (Engelske og danske kommaregler er ikke de samme.)
  • Godt sprog og godt oversat uden for mange oversættelsesfejl (egentlig ikke noget der skal laves om, bare en kommentar)

wads[redigér wikikode]

wads er en spille måde det er vor du skal bruge w, a, d, s, til at styre din person med det var en lille del om wads (skrev 87.59.137.123 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kan ikke helt se om den her er relevant, eller det bare er nonsens? --Simeondahl (diskussion) 4. feb 2013, 16:01 (CET)