Diskussion:Integralregning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvad er argumentet for brugen af __NOTOC__ i denne artikel? Er det blot fordi en enkelt forfatter ikke syntes, at det var pænt? Jeg forstår ikke helt. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 2. aug 2006 kl. 15:56 (CEST)

Jeg fandt frem til at Bruger:Manscher har indsat __NOTOC__. Ret evt. henvendelse til ham, eller fjern den bare. Jeg ser ingen grund til at den skulle være der. Onkel Tuca 2. aug 2006 kl. 16:57 (CEST)
Da jeg indsatte NOTOC gav den ikke meget mening pga. antallet af afsnit. Du kan fint indsætte den nu, hvis du vil. --Martin 2. aug 2006 kl. 17:13 (CEST)
TOC indsættes automatisk når der er mindst 3 overskrifter. Som oftest vil man gerne have toc ind, men man kan bruge en alternativ toc, hvis det ser fjollet ud i en given artikel - for eksempel som ved Etaper i Tour de France 2006. Jeg har fjernet NOTOC nu fra denne artikel :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 2. aug 2006 kl. 17:29 (CEST)
Jeg ved godt at TOC kommer ind automatisk, men nogen gange ser det altså åndsvagt ud med en TOC der ser ca. sådan ud:
  • Generelt om emnet
  • Referencer
  • Se også
--Martin 2. aug 2006 kl. 22:52 (CEST)

Sammenskrivning[rediger kildetekst]

Jeg har nu indskrevet "Det generelle integrationsprincip" i artiklen, jf. det gamle flytteforslag, så det nu er samlet. Afhængigt af ambitionsniveauet kunne det måske gøres mere integreret i artiklen. --MGA73 8. okt 2008, 21:35 (CEST)