Diskussion:Intermodal godstransport

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg er interesseret i hvis nogen kan hjælpe med at sætte billedet af AP Møller Terminalen i Portsmouth Virginia ind på Wikimedia Commons. Amerikaneren som har taget billedet giver alle ret til at bruge billedet, så der skulle vel ikke være nogen problemer med at overføre det til Commons? Det er et godt og skarpt billede, og eftersom det er AP Møller virker det mere relevant for et dansk publikum, end det andet billede af 'double stack' cars, som allerede er indsat. Det drejer sig om dette billede: Image:APM Terminals WJ Grimes.JPG, som iøvrigt også findes på http://en.wikipedia.org/wiki/A._P._Moller-Maersk_Group og på http://en.wikipedia.org/wiki/APM_Terminals John Peters 8. aug 2008, 19:08 (CEST)

  • Nå så lykkedes det. Jeg var ikke klar over, at filen først skulle downloades til ens egen computer.John Peters 11. aug 2008, 13:27 (CEST)