Diskussion:Islamisk Trossamfund

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Kan godt se at denne artikel kan forbedres, - kan dog ikke se hvorfor den skulle slettes? --Anjoe (Anders) 31. jan 2006 kl. 13:27 (CET)

Hvis du er uenig kan du jo først og fremmest tage debatten op. --Gimbly
Der er ikke nogen debat, men du kan jo prøve med argumenter. --Palnatoke 31. jan 2006 kl. 23:19 (CET)
Nej præcis, der er ingen debat. Der skal nemlig to til at debattere. Men nu skal jeg nok være flink at skrive en mere fyldestgørende begrundelse så du har noget at sige. --Gimbly
Meget bedre Maitch. Men rent elementært synes jeg blot der mangler noget information om selve organisationen, hvorfor jeg mener det er en såkaldt "vanity page" som det kaldes på den engelsk wikipedia. -- Gimbly
Jeg synes faktisk, at selvom at artiklen er kort, så indeholder den værdifuld information. Jeg synes også at artiklen skal beholdes. --Maitch 31. jan 2006 kl. 23:32 (CET)
Jeg har intet imod at en artikel om Islamisk_Trossamfund er her og jeg er sikker på der er meget interesant at læse om selve foreningen. Men hvis det eneste formål med artiklen er at markedsføre sin politiske holdning, så har den ikke nogen plads i Wikipedia. Såvidt det er mig bekendt bør Wikipedia indeholde information og ikke en politisk holdning. Jeg mener bestemt at denne artikel har til formål at fremme/markedsføre deres samfund uden at informere om hvad de reelt står for og laver i deres daglige virke som forening. -- Gimbly 31. jan 2006 23:42 (CET)
(Hvofor så mange indrykninger? Et ekstra niveau kan vel gøre det?)
Jeg forstår slet ikke, hvad du mener. Artiklen forekommer mig aldeles nøgtern, og den er tilmed særdeles relevant i disse tider, hvor Islamisk Trossamfund bliver omtalt i medierne adskillige gange dagligt. Artiklen siger jo stort set intet om foreningens politik eller standpunkter i øvrigt, andet end at de ikke bryder sig om at blive kaldt landsforrædere. Jeg forstår slet ikke, hvordan du kan få det til at artiklen markedsfører en bestemt politisk holdning. --Pinnerup 31. jan 2006 kl. 23:54 (CET)
Så nu begynder det at ligne noget. Jeg mener artiklen er blevet væsentligt forbedret. --Gimbly 1. feb 2006 00:24 (CET)
Har tilføjet informationer om Islamisk Trossamfund som en islamistisk politisk organisation som informeret af Abu Laban under en hemmelig optagelse. --Gimbly 5. maj 2006 kl. 00:27 (CEST)

Kontakt med Abu Laban[redigér wikikode]

Jeg vil gerne i kontakt, og da i ikke har en kontakt-knap, så må jeg jo skrive her. Har personlige årsager til at ville tale med Abu Laban [->skrev Aicha]

Dette er ikke Islamisk Trossamfunds hjemmeside, men en diskussionsside i encyklopædien Wikipedia. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. feb 2006 kl. 22:20 (CET)

google[redigér wikikode]

Når man søger efter Islamisk trossamfund kommer men her!!!??? [->skrev Aicha]

I artiklen er der et link til islamisk trossamfund, hvis du vil vide mere om dem skal du nok gå der ind. Dette er en encyklopædi hvor der er artikler om en masse forskellige ting, vi har ikke noget at gøre med islamisk trossamfund eller abu laban. [->skrev Morten LJ]

De gule sider[redigér wikikode]

Når man søger de gule sider kommer man også her???? [->skrev Aicha]

Almindeligvis får man mere end en forekomst, når man søger efter et eller andet emne vha. en søgemaskine. Wikipedia er en af forekomsterne, fordi vi tilfældigvis har artikler om det, du søger på. Der er intet odiøst i dette. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. feb 2006 kl. 22:33 (CET)

Islamisme[redigér wikikode]

Foreningen har under skjulte optagelser tilkendegivet at være tilhængere af Islamisme, som de har et ønske om at få indført i Danmark (iflg. imam Abu Laban).

Jeg har fjernet denne passus, fordi den efter min bedste bedømmelse er udtryk for negativ POV mod foreningen. For det første mangler der en kildeangivelse, for det andet er en skjult optagelse af ting, Abu Laban har sagt, ikke ensbetydende med, at foreningen går ind for dette eller hint. --Pinnerup 5. maj 2006 kl. 00:58 (CEST)
Enig. Hvis udtalelserne ellers dokumenteres og ikke er taget ud af sammenhæng, kan det under artiklen om Abu Laban anføres, at den af nogle tydes, som om han går ind for islamisme. --Sir48 (Thyge) 5. maj 2006 kl. 01:27 (CEST)