Diskussion:Italiensk Wikipedia

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Er lukningen permanent eller bliver den italienske wiki lukket op igen med siderne, hvis lovforslaget ikke bliver gennemført? Mvh. --Trade 5. okt 2011, 21:57 (CEST)

Foreløbig er det vist planen at holde lukket til på fredag. --Palnatoke 5. okt 2011, 22:16 (CEST)
Er der ikke mulighed for et sted at "underskrive" et protestbrev? Det er da for groft! --Rekf 6. okt 2011, 00:25 (CEST)
Jeg har brugt noget tid i dag på at cruise lidt rundt, da også jeg gerne ville have hjulpet - min tanke var mest at oversætte skrivelsen også til dansk. Det lader til at siden er lukket for al redigering, og jeg kan ikke finde forespørgsler om hjælp fra it.wiki-communityet hverken på it.wiki eller Meta, ej heller til underskrifter eller støtte af anden art. Det betyder selvfølgelig ikke at det ikke er der - hvis nogen finder noget i den stil kan det vel med fordel oplyses enten her eller på Landsbybrønden? --Medic (Lindblad) 6. okt 2011, 00:40 (CEST)
Nu er siden yderligere oversat til catalansk og græsk, så der foregår noget. --Med venlig hilsen Necessary Evil 6. okt 2011, 01:31 (CEST)
Hvad med at finde en af brugerne der har været med till at skrive siden på en wiki også sende dem en mail om de med din oversættelse? Mvh. --Trade 6. okt 2011, 07:08 (CEST)
@Trade: Det er bestemt en mulighed, som jeg vil overveje næste gang tid og energi haves til opgaven. Andre er velkomne til at tage handsken op i mellemtiden... --Medic (Lindblad) 6. okt 2011, 08:04 (CEST)
@Rekf: Jeg har netop opdaget at den tyske Wikipedia har en side, hvor brugere kan bekende deres støtte til protesten i Italien; jeg tror det må være makedonsk Wikipedia der har lavet noget tilsvarende hér. Med SUL eller lokale brugerlogins er der således mulighed for at "underskrive" et protestbrev, selv om det ikke er på dansk. --Medic (Lindblad) 6. okt 2011, 08:24 (CEST)
Synes det er en udemærket side til protest- og underskriftssamling og det ville være fint hvis alle sprog kunne bruge den, så der kommer en samlet protest fra alle wikipedianere. Har underskrevet, men den er ikke nået længere end til 611 stk. endnu, så jeg vil da opfordre alle til at underskrive den og gerne ligge linket ind som en top-bar til alle registrerede brugere, hvis det kan lade sig gøre. Hvis nogen har modet på det (altså sprogmæssigt) at videregive denne opfordring på andre sprog ville det være fint. Rekf 6. okt 2011, 09:58 (CEST)
Hi colleagues. The sidenotice banner was a good idea. Thank you for supporting the italian wikipedians. Greetings -- Andreas Werle 6. okt 2011, 18:07 (CEST)

Notability[redigér wikikode]

Hi! I am happy to see many Wikipedias supporting our action against law restrictions and bias on the subject matter of the encyclopedia. Thank you very much. :) Anyway, I ask you: does our strike have all the notability requirements to stay as a Wikipedia article? isnt it recentistic?--Nickanc 11. okt 2011, 19:22 (CEST)

It seems a better option to merge the strike into a general article about the Italian Wikipedia. --Palnatoke 12. okt 2011, 14:39 (CEST)
Jeg har ikke fundet nogle tilsvarende artikler på de andre wikier, mens der er flere (45+) om den italienske wikipedia. Se også Kategori:Wikipedia efter sprog. Så jeg støtter at denne artikel bliver til et afsnit i den nye artikel Italiensk Wikipedia. --Med venlig hilsen Necessary Evil 13. okt 2011, 01:27 (CEST)
Flytning hermed effektueret. --Medic (Lindblad) 13. okt 2011, 01:35 (CEST)