Diskussion:Jørgen Hartmann-Petersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er jeg den eneste der synes af at erklære folk for døde uden kilder er en af de ting, man ikke bare kan skrive også bare lægge en {{km}}, på bagefter? Jeg har prøvet at google det men kunne ikke finde noget. Skulle vi ikke vente til at der faktisk var nogen kilder, før at man anklager folk for at være døde? Mvh. Trade 10. jan 2012, 08:45 (CET)

Enig, derfor har jeg rullet tilbage til forrige udgave. Knud Winckelmann 10. jan 2012, 08:52 (CET)
Der var faktisk en forside på 2. sektion af Politiken forleden med en artikel om ham i anledning af dødsfaldet. --Jørgen 11. jan 2012, 14:53 (CET)
Ok, så kommer der måske noget mere online på et tidspunkt. Der har bare været meget lidt om det. Mvh Knud Winckelmann 11. jan 2012, 14:55 (CET)