Diskussion:Jaguar Cars

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Mellemkrigstid.jpg Denne artikel er en del af WikiProjekt Mellemkrigstiden, et forsøg på at forbedre artikler om Mellemkrigstiden på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Biler Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Biler, et forsøg på at koordinere dækningen af biler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Indien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Indien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Indienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Flytteforslag[redigér wikikode]

Flytteforslag: Jaguar (bilmærke)

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
  • Symbol move vote.svg Flyt til Jaguar Cars, som er firmaets navn. Hvis flytningen vedtages, er der blot tale om en omdirigering som skal slettes for at gøre plads til flytningen. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 9. jul 2013, 17:24 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt - en ukompliceret flytning, vist kun pga. omdirigeringen der skal slettes, at den ikke i forvejen var flyttet. Artiklen er nu stadig også om selve bilmærket, hvorfor jeg har gentilføjet Kategori:Bilmærker. --Patchfinder (diskussion) 9. jul 2013, 19:27 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Hvorfor er dette flytteforslag endnu ikke blevet effektueret? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 15. aug 2013, 09:44 (CEST)
Det er vel fordi, der ikke har været nogen forbi, der lige har fundet tid til at gøre noget ved det. ;-) Pugilist (diskussion) 18. aug 2013, 15:30 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Flyttet. Pugilist (diskussion) 18. aug 2013, 15:30 (CEST)