Diskussion:Jamie Talbot

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Jamie Talbot

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jamie Talbot er en dansk sanger. Bruger:Flame1333 har oprettet den og en ip-bruger har sat notabilitet på. Han har detaget i X-factor og Melodi Grand prix, men ikke vundet nogle af delene. Der er én artikel på Gaffa og ultrakort opslag på Discogs. Der er lidt omtale i sladderbladene (bt og billedbladet), fordi de skriver om alle realitydeltagere, og på dr fordi han har været med i deres eget program. Artiklen findes også på engelsk wiki. Toxophilus (diskussion) 30. jul 2020, 20:59 (CEST)

  • Slet - Han har endnu ikke bedrevet nok til en artikel. Andenpladser i talentkonkurrencer er ikke nok i min bog. Toxophilus (diskussion) 30. jul 2020, 20:59 (CEST)
  • Slet - Jeg mener at det er for tidligt med en artikel. Jf. BT har han samlet et band, der arbejder på at udgive et album i 2020. Lad os måske finde artiklen frem igen til den tid.--Kjeldjoh (diskussion) 4. aug 2020, 12:37 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 15. aug 2020, 09:42 (CEST)