Diskussion:Jehovas Vidners Styrende Råd

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg er imod Sammenskrivning. Artiklen er ikke færdig endnu. Flere wikier har den som separat artikel, og når den er færdig er den bæredygtig til at stå for sig selv.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 22. jul 2011, 10:08 (CEST)

Den er færdig, når du har trykket på "Gem". Læg teksten i en sandkasse, hvis du har brug for at gemme i flere omgange. --Palnatoke 22. jul 2011, 10:38 (CEST)
Jeg har glemt at sætte IBrug på. Men jeg har nu lavet væsentlige ændringer. Der er en par ting som jeg gerne vil lave, men det bliver lidt senere. Imellemtid er i velkomne til at komme med nogle forslag eller pointere mig om enkelte fejl, hvis de findes.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 22. jul 2011, 16:24 (CEST)
Jeg må indrømme at pt. opretter Rodejong mange artikler, som i sig selv ikke kan bære en artikel på wiki. Denne artikel kunne skrives sammen med artiklen om Vagttårnsselskabet og artiklen om Jehovas Vidner. Rodejong, du har efterhånden "Ibrug" på flere artikler, hvad med at gøre en artikel "færdig", inden du forsætter med næste artikel. Lige nu ser det ud til du har oprettet 5-6 artikler på inden for en uge, hvoraf 2-3 fremstår med "Ibrug". MrDee 22. jul 2011, 21:47 (CEST)
Det mener du at de ikke kan bære en artikel selv Mr.Dee. Jeg synes at materialet er encyklopædisk. Det anerkender du selv også, ved at sige at de kan skrives på andre artikler. Jeg mener dog at de ville blive uoverskueligt med flere forskellige sager på en artikel. Det Styrende Råd er ikke det sammen som Vagttårnetselskabet. Det kan du også se på en.wiki, nl.wiki fr.wiki osv. Hvorfor er der så meget modstand for disse uddybende artikler? Jeg forslår at du så opretter en klage på Brønden, andre vil måske gerne læse de uddybende artikler. Jeg er dog imod sammenfletninger fordi vi skal holde en artikel saglig, og ikke alt for bred. Jeg har dog ikke planer om at udvide med flere artikler. Kun det der står på skabelonen. Som du selv også har udfyldt med nogle ekstra artikler, du vil skrive.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 23. jul 2011, 00:25 (CEST)
Jeg mener at der er mange gentagelser i såvel artiklen Jehovas Vidner, Vagttårnets Bibel og Traktatselskab og "Styrende Råd", som i øvrigt på korrekt dansk benævnes "Det styrende råd". Da det styrende råd indtil for få år siden var ledelsen over hele Vagttårnsorganisationen, såvel administrativt som åndeligt og stadig er den åndelige ledelse, vil artiklen passende blive skrevet ind i de to anførte artikler. Bemærk det er ikke mig der har oprettet forslaget. MrDee 24. jul 2011, 10:27 (CEST)
Navnet er Styrende Råd. Altså med store bogstaver. Men du har ret i at Det skal være med.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 24. jul 2011, 13:59 (CEST)
Jeg er netop overbevist om at, da Det Styrende Råd udelukkende koncentrerer sig om Jehovas Vidners doktrinære omsorg, artiklen ikke skal skrives ind på de andre artiklen. At det har en fælles historie, betyder ikke at, når noget senere er adskilt, det skal skrives på en side.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 24. jul 2011, 14:06 (CEST)
Faktum er at Det styrende råd er en del af ledelsen i Jehovas Vidner, derfor er de en del af organisationsopbygningen i Vagttårnsselskabet. Dermed er der ikke nogen grund til at opdele det i to artikler. Det kan udmærket indgå i artiklen omkring Vagttårnsselskabet. Jeg ser ikke nogen yderligere grund til flere indlæg herom, medmindre der fremkommer nye afgørende oplysninger, da vi blot gentager os selv. Mvh MrDee 25. jul 2011, 14:23 (CEST)
Det Styrende Råd (Governing Body) i Jehovas Vidners hierarki, bemærk at Vagttårnetselskabet ikke er vist her, da den ikke er del i denne åndelige hierarki. Selskabet er kun et juridiske redskab, og står for sig selv.
Du er tydeligt ikke kendt med materien.
Det Styrende Råd og Vagttårnetselskab er to forskellige organisationer. Indtil 2000 var Det Styrende Råd en del af Vagttårnetselskabet men altså nu separat.


Fordi bestyrelsesmedlemmerne for Pennsylvania-selskabet tidligere stort set var identiske med Jehovas Vidners Styrende Råd, har hele ledelsen altid bestået udelukkende af salvede mænd. Det styrende Råd havde ansvar for det åndelige aspekt og for det praktiske aspekt.
Der er imidlertid flere selskaber.
Alle disse selskaber spiller en rolle i forbindelse med at sprede deres doktriner.
Vagttårnetselskab leder andre selskaber, de forskellige rigssalsforeninger, Stævneorganisationer osv. Det Styrende Råd har afgjort ikke noget at gøre med alle disse, da de kun bruger selskabet som et redskab for at styre Jehovas Vidner på doktrinær område.
På årsmødet i 2000 forklarede John E. Barr fra Det Styrende Råd hvordan det hænger sammen.
Citat „Lige siden Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania blev indregistreret i 1884, har det spillet en vigtig rolle i vores historie. Ikke desto mindre er det blot et juridisk redskab som ’den trofaste og kloge træl’ (Læs: Det Styrende Råd) kan benytte når det er nødvendigt.“ Citat
Det Styrende Råd har for eksempel ikke noget indflydelse på det juridiske selskab. Samtidlig har Vagttårnetselskabet ikke noget at sige over Jehovas Vidners Doktriner. Den nuværende præsident for eksempel er ikke del af Det Styrende Råd. Han er ikke salvedet. Derfor stemmer din påstand ikke at Det Styrende Råd er del af Ledelsen.
Det er ikke noget nyt i det jeg siger, men åbenbart har du stadig ikke forstået hvordan det hænger sammen.
--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 25. jul 2011, 18:56 (CEST)


Artiklen kan sagtens forkortes og stå under Jehovas Vidner. LIX(skrev 77.215.143.98 (disk. • bidrag) 30. jul 2011, 04:50. Husk at signére dine indlæg.)

Jeg fjerner skabelonen nu, da der i 2,5 måned ikke har været yderlige kommentarer. Jeg har også præciseret at Det Styrende Råd ikke mere er en del af Vagttårnetselskabet,og ikke har nogen form for juridisk indflydelse. --Med venlig hilsen, RodeJong 17. okt 2011, 19:05 (CEST)