Diskussion:Jenis av Rana

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Efter min mening er der i alt fald en klart misvisende oplysning i denne artikel:

"Eksempelvis vakte det stor opsigt, da Jenis av Rana i sensommeren 2010 nægtede at deltage i en officiel middag med Islands statsminister, Jóhanna Sigurðardóttir, fordi hun lever i et homoseksuelt forhold, idet han mente, at en sådan deltagelse ville vise, at han støttede "en forening, som strider imod naturen og er fordømt af Biblen".

Som jeg husker samtalen som www.vagaportal.fo havde med Jenis av Rana, begrundede han sit manglende deltagelse i den pågældende middag med, at han normalt ikke deltog i officielle fester hvis ikke hans kone var inviteret med, fordi hans fritid var sparsom, og han foretrak at afholde den sammen med sin familie.

At han senere i samtalens forløb siger, at han mener at homosexuelle forhold er forkerte og ifølge Bibelen synd, rokker ikke ved at dette ikke var den årsag han angav for ikke at deltage i den pågældende middag. (Skrev 194.177.224.66 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Undskyld at jeg glemte at signere mit indlæg, men her kan man finde et link der bekræfter at mine påstande er korrekte:

http://new.vagaportal.fo/pages/posts/jenis-av-rana---nei-takk-til-dogurda-vid-johonnu-og-maka-fru-joninu-3713.php

eab(01-10-2011 kl. 0451utc)