Diskussion:Jens Nørskov

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Redigeringer af Nørskovs assistent[rediger kildetekst]

Som det kan ses i redigeringshistorikken har både en IP-bruger og en nyligt registreret bruger redigeret artiklen heftigt i de seneste par dage. Angiveligt fordi da vedkommen er blevet bedt om at lave af Jens Nørskov, dvs. den nye version af hans danske Wikipedia-side, der gerne skulle stemme overens med hans engelske side. Pugilist har med rettet påsat {{tætpå}} Hvad skal vi stille op med artiklen? Som jeg ser det, så er den seneste brugbare version denne, da der er indarbejdet kilder, artiklen er bygget op som stilmanualen osv. Jeg afviser ikke, at han skulle have modtaget nogle yderligere priser, end dem der er i denne version, eller at han skulle være flyttet helt til DTU, som IP-brugeren så ivrigt prøver at indsætte, men formatteringen er håbløs, så det skal i den grad redigeres. Toxophilus (diskussion) 20. jun 2019, 11:42 (CEST)

Det kan give udmærket mening, bortset fra, at jeg vil foreslå, at vi tager tilbage til din indsættelse og så sætter kilder på, at han er formand for fonden (https://dg.dk/om-fonden/organisation/bestyrelse/) og at han er professro på DTU (https://www.dtu.dk/english/service/phonebook/person?id=1875&tab=1). --Pugilist (diskussion) 20. jun 2019, 12:52 (CEST)
God ide. Kan admins rulle så langt tilbage, eller er det noget med manuelt copy paste? Mvh. Toxophilus (diskussion) 20. jun 2019, 13:53 (CEST)
Det tror jeg alle brugere kan. Der vælges i historikken blot den version, der skal rulles tilbage til, herefter "sammeling versioner", og herefter "fjern redigering", og vupti, så er man tilbage :-) Jeg har rullet tilbage og rettet lidt. Pugilist (diskussion) 20. jun 2019, 14:19 (CEST)