Diskussion:Jens Smærup Sørensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Forfatteren Jens Smærup Sørensen har udtrykt ønske om at bruge sin forfatterbiografi fra http://www.gyldendal.dk/forfattere/jens-smaerup-soerensen på wikipedia-siden. Som ansat på forlaget har jeg undersøgt rettighederne til at gøre dette, og vi kan bruge materialet. Teksten i sig selv er blevet omformuleret et enkelt sted, således at at den bliver objektiv og i overensstemmelse med Wikipedias principper (og god leksikon-skik). Den redigerede tekst blev uploadet d. 10. januar. Mht. det uploadede billede er det nemmest at beholde originalartiklens billede. Hvordan kommer jeg nu videre med dette? (Skrev 86.58.159.10 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Den pågældende tekst er ikke værst. Men jeg synes ikke at Wikipedia-artiklens tekst ukritisk skal erstattes med Gyldendals. I stedet tror jeg at der er oplysninger begge steder, der kan bruges, og man kunne derfor foretage en sammenskrivning mellem dem.
Endvidere ville det pynte med eksterne kildereferencer til specifikke oplysninger. Men ellers er det bare at trykke på "Redigér" og gøre det beskidte arbejde. --|EPO| COM: 10. jan 2013, 11:01 (CET)
Det er selvfølgelig en rimelig indvending at den kan omskrives smule og informationerne i de to versioner flettes. Det påtager jeg mig gerne såfremt en sådan fletning også er forfatterens ønske. Hvilke oplysninger ønskes der specifikt kildereferencer på? Magisterravn (diskussion) 10. jan 2013, 12:41 (CET)
Der er ikke umiddelbart nogen kontroversielle oplysninger, så det var i almindelighed at det ville være godt med eksterne kilder til at underbygge artiklen. Specifikt tænkte jeg f.eks. på et oplag på 100.000, hædersbevisninger, og sit virke i Kunstfonden. Det skulle nok kunne lade sig gøre at finde kilder til disse oplysninger. --|EPO| COM: 10. jan 2013, 13:00 (CET)