Diskussion:Jeppe Juhl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

I 2006 var Jeppe Juhl vært og opfinder af et pokerprogram på tv-kanalen Kanal 5.

Baseret på min egen hukommelse vil jeg nu mene, at det var i 2005. Lidt søgning på nettet synes at bekræfte det, uden at jeg dog lige har kunne finde den perfekte kilde. --Heelgrasper 27. jun 2006 kl. 20:45 (CEST)


Tror måske det er et andet program - det her er fra Broadcasterens egen hjemmeside:

Deltagerne kan kvalificere sig til BetOnBet Pokershow via tekst-tv side 525 fra starten af april til og med den 18. maj, og der udloddes i alt ½ million kroner i programmerne. Men for vinderen af forårets pokershow, samt for vinderen i særprogrammet Danmarks Poker Prinsesse, ligger der en potentiel kæmpegevinst i form af deltagelse i årets største globale pokerbegivenhed, The World Series of Poker, i Las Vegas til sommer. Disse ekstrapræmier har en værdi af ca. 59,000 kr. (10.000 US$) stykket, og her vil årets vinder kunne sætte forventet 60 millioner kroner ind på bankbogen!

BetOnBet Pokershow skydes i gang fredag den 21. april på Kanal 5 med den ultimative udfordring – Pokernørden mod den arrogante studievært, Tune Seidelin vs. Jeppe Juhl

Det kan jeg ikke se ud fra det citerede. Det er helt korrekt, at der har kørt et pokershow her i foråret, men det gjorde der også sidste efterår så vidt min hukommelse rækker. Det stemmer også med denne artikel fra 1. december 2005, hvor historien om Røde Kors' afvisning af pengene omtales. Ved afslutningen af programmerne her i foråret tog Røde Kors derimod imod pengene, jf. http://kanal5.tvdanmark.dk/ (det står muligvis ikke på forsiden om nogle dage). Artiklen hænger derfor ikke rigtig sammen her. --Heelgrasper 27. jun 2006 kl. 21:26 (CEST)