Diskussion:Jesper Møller

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har påklistret artiklen med {{hejmor}} da Bruger:Thinktowin er i familie med Jesper Møller, se Brugerdiskussion:Thinktowin. Jeg mener dog Jesper Møller har notabilitet og vil derfor fjerne skabelonen hvis andre er enige. --Morten LJ 8. jul 2007, 19:27 (CEST)

Det er for mig ikke familieskabet men manglen på encyklopædisk relevans der er problemet. Endvidere ligger vi betænkeligt tæt på reklame. Fætteren bør rette op, så wikirespekten bevares.--Staunited 8. jul 2007, 19:30 (CEST)
Jeg mener jo så den encyklopædiske relevans er der, så skal vi bare luge ud i reklamen. --Morten LJ 8. jul 2007, 19:32 (CEST)


For mig der har lagt teksten ind vil jeg blot nævne nogle ting for en god ordens skyld:

For mig er det ikke en rygmarvsreaktion at skulle forsvare noget som er forkert eller irrelevant. Er det en af delene ud fra de objektive krav som gælder, må artiklen naturligvis ud.

På samme måde er jeg kun meget tilfreds med at kunne læse i Wikipedia, velvidende at stoffet er sorteret til en vis grad (ligesom jeg er glad/tilfreds med en saglig diskussion.


Om selve teksten i det aktuelle tilfælde - blev jeg selv inspireret at andre artikler om personer i motorsport - (racerkørere nye som gamle). Teksten er holdt - mener jeg i sammme tone, og - efter min bedste vurdering - samme relevans.

(Jeg har fortsat tanker om at skrive om nogle stykker på samme vis. Ditto om et par andre sportsfolk).

--Thinktowin 9. jul 2007, 20:01 (CEST)

Ud fra oplysningerne i artiklen kan jeg se, at han er 21 år og er racerkører. Men der står ikke noget om resultater, løb, anerkendelse/omtale eller andet tilsvarende. De nuværende oplysninger kan jo passe på stort set hvem som helst, så vi er nødt til at få noget kød på bordet, hvis denne artikel skal have nogen som helst chance for at overleve. --|EPO| 9. jul 2007, 20:32 (CEST)