Diskussion:Johann Hartwig Ernst von Bernstorff

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

søn af ?[rediger kildetekst]

Hvordan kan han være søn af en der er født efter han selv er født?94.145.237.149 20. jun 2013, 09:07 (CEST)

Tidsrejser. --Palnatoke (diskussion) 20. jun 2013, 09:38 (CEST)
Eller mere seriøst: Hans fars navn blev brugt igen i slægten. Jeg har nu indsat faderens andet fornavn, så linket ikke peger på den kendteste Joachim Bernstorff. --Palnatoke (diskussion) 20. jun 2013, 09:40 (CEST)

Forundring over artiklen om Johann Hartwig Ernst von Bernstorff[rediger kildetekst]

Jeg er forundret over skrivestilen i artiklen om Johann Hartwig Ernst von Bernstorff. Det virker i lange passager som uddrag fra andre tekster. Sproget virker ikke nutidigt samtidig med at artiklen ikke virker neutral, men som en skamrosning af Johann Hartwig Ernst von Bernstorff. Jeg har ikke noget særlig kendskab til Johann Hartwig Ernst von Bernstorff, men blev meget forundret over artiklen, da jeg ønskede at læse om Johann Hartwig Ernst von Bernstorff. Det har ikke været muligt for mig at finde ud af hvordan den oprindelige tekst er skrevet.MichaelSøgaardJørgensen (diskussion) 18. maj 2019, 06:52 (CEST)[svar]

Helt enig. --Honymand (diskussion) 19. maj 2019, 21:14 (CEST)[svar]