Diskussion:Jon Dahl Tomasson

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Fødselssted[redigér wikikode]

Der er vist ikke helt enighed om, hvor Jon Dahl er Født. Engelsk, tysk og fransk Wikipedia skriver at Jon Dahl er født i Roskilde, mens de skandinaviske Wikipediaer siger at han er født i København? Desværre skiver DBU's hjemmeside ikke noget om fødselssted, men andre sider på nettet er også uenige: Answers.com, zanziball.it og tv2.no skriver han er født i Roskilde, mens Wldcup.com og haslund.info skriver København.

Er der nogen der ved noget? Ellers vil jeg mene, at fødselsstedet skal slettes.

Pardy 2. sep 2006 kl. 13:17 (CEST).

Ifølge NORDJYSKE.DK er Jon Dahl hverken født i Roskilde eller København men derimod i Solrød 193.162.48.219 2. dec 2010, 16:31 (CET)

Egentlig er det fuldstændig ligegyldigt hvor Jon Dahl er født. Det vigtigste er hvor han er opvokset og jeg mener at det er Solrød Strand. Om han e.v.t. er født på Roskilde Sygehus eller et sygehus i København fortæller intet om hvor han har haft sin opvækst. Desuden er der gået fuldstændig kuk i oplysningerne om hvor han er født, artiklen nævner København, men kilden siger Roskilde, så jeg sletter det.193.162.48.219 31. jan 2011, 13:56 (CET)

Dag til dag-journalistik eller leksikon[redigér wikikode]

Jeg synes måske ikke, det virker helt encyklopædi-agtigt at forholde sig til, hvordan det går en fodboldspiller med at få spilletid lige sådan helt aktuelt. Det kan jo ændre sig fra dag til dag. Udtrykket "for tiden" høre mere til i en journalistisk genre, end i en encyklopædisk. Omvendt er det jo sandt, hvad der står – mere sandt end hvad der står lige oven over om, at Jon Dahl lige fra starten (underforstået: "Og til nu") har startet på banen, når Stuttgart spillede. Jeg synes, man skal slette begge dele. Så kan vi vurdere spillerens succes i Stuttgart et lidt længere perspektiv, når det er kommet mere på afstand. Mvh. --Snubby 14. nov 2006 kl. 19:02 (CET)