Diskussion:Jordskælvet i Det Indiske Ocean 2004

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvorfor er denne artikel af tvivlsom kvalitet? --Sophilia 24. apr 2005 kl. 23:58 (CEST)

Fordi antallet af dræbte og savnede fra de forskellige lande efterhånden trænger til en opdatering. Det er mig der har mærket artiklen med QA, og jeg burde nok også have konkretiseret det på denne side. Grunden til at jeg gerne så denne artikel blive ajourført, er at den er et oplagt eksempel at pege på, når vi om en måneds tid offentliggør en pressemeddelelse i anledning af at vi har rundet 25.000 opslag. -- Bruger:Wegge 25. apr 2005 kl. 00:09 (CEST)
Aha! :o) ser lige om jeg kan finde de korekte tal så. --Sophilia 25. apr 2005 kl. 00:18 (CEST)
hmm ... kan ikke rigtig finde rundt i tabellen under Omkomne i de direkte rammede lande rundt det indiske ocean, så den har jeg ikke rettet til ... måske en anden kan? --Sophilia 25. apr 2005 kl. 01:39 (CEST)

Tal kontra talord[redigér wikikode]

Reglen om at skrive de mindre tal med bogstaver, gælder vel ikke i lister og tabeller ved opremsning af mange ensartede data. Den er vel primært møntet på brødtekst. jf. afsnit Andre lande, der har mistet egne statsborgere, som opholdt sig i landene omkring Det Indiske Ocean