Diskussion:Jordskælvet i Lissabon 1755

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

En bidragsyder TherasTaneel mener at der er manglende kildehenvisninger til artiklen. Jeg har selv bidraget til artiklen med nuværende kilder. Mit spørgsmål til Taneel er: Er nuvrende kilder ikke notable eller hvad har du forestllet dig ? --Ultraman (diskussion) 2. nov 2013, 12:24 (CET)

Jeg kunne f.eks. tænke mig at vide hvad "Voltaire og Johannes Ewald har skrevet om jordskælvet." og hvor. TherasTaneel (diskussion) 2. nov 2013, 12:32 (CET)
Har visualiseret det, men jo kilderne er sikkert fine, der mangler bare en henvisning/note/referencer, hvad end du har lyst til at kalde det. TherasTaneel (diskussion) 2. nov 2013, 12:47 (CET)
OK, jeg må give Taneel ret, så det må vi eller andre nok se nærmere på.--Ultraman (diskussion) 2. nov 2013, 13:05 (CET)