Diskussion:Joseph McCarthy

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

De bør væren en henvisnint til Den Kolde Krig. Derved bliver det muligt at forstå den politiske diskussion, som McCarthy kom til at lægge navn til. (Skrev Henrik Mogensen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Der mangler virkeligt mange kilder i denne tekst. For et eksempel skal påstanden om at: "Den [valgkampen] kan faktisk sammenlignes lidt med Hitlers valgkamp" underbygges med en kildehenvisning. Det er et generelt problem i teksten. Der står f.eks. "ifølge historikere"... det er nok fordelagtigt at fortælle, hvilke historikere der er tale om. (Skrev 84.238.115.217 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

En gennemlæsning af denne artikel viser klart, at der er noget galt; den er simpelthen besynderlig. Nogle afsnit er meget rosende, andre meget nedladende i sprogbrug; det er ikke en objektiv fremstilling men en had/kærligheds-fremstilling af hans virke. Nogle steder er der angivet kilder ret systematisk, i andre afsnit er de fraværende. Jeg har ikke tid og kræfter til at lave research, der kan rette op på skævhederne, men jeg håber, at andre vil tage udfordringen op!!--Ramloser (diskussion) 12. mar 2013, 00:06 (CET)