Diskussion:Juleløbet Skamling - Et anderledes Juleeventyr

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Juleløbet Skamling - Et anderledes Juleeventyr

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen "Juleløbet Skamling - Et anderledes Juleeventyr" er reklame. Brugeren, der oprettede artiklen, påstår, at man kan få flere kunder ved at oprette en artikel på Wikipedia. Desuden er der personangreb i redigeringsopsummeringen. Disse redigeringsopsummeringer burde faktisk fjernes omgående. Hvis artiklen skal overleve, skal den laves fuldstændig om. Med venlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 2. aug 2017, 18:03 (CEST)

  • Spørgsmål - Jeg kan se mange problemer i artiklen, men jeg ser ikke nogen steder en formuleret hensigt om reklame. Hvor har du det fra, at brugeren påstår, man kan få flere kunder osv.? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. aug 2017, 20:26 (CEST)
"I 2017 fik arrangørerne en ny ide - Maratonet skulle udskiftes med et ultraløb, men ikke hvilket som helst ultraløb (dem er der mange af efterhånden). At arrangørerne består af tidligere adventure race-deltagere, orienteringsløbere, ultraløbere og endda en tidligere frømand skinnede hurtigt igennem i brainstormen. Og så er vi ENDELIG kommet til grunden til at Juleløbet Skamling er gået på Wikipedia. Ultraløbet bliver særdeles krævende for deltagerne, derfor skal vi være sikre på at I er kvalificerede til at blive en del af Julemandens specialenhed, så er du interesseret i at deltage i Juleløbet Ultra - Et ÆGTE Juleeventyr, skal du omkring www.juleloebetskamling.dk og læse nærmere om hvordan du kommer igennem nåleøjet på 30 deltagere." Mvh   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 2. aug 2017, 20:28 (CEST)
Ok, jeg læste det ikke så grundigt. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. aug 2017, 22:11 (CEST)
  • Slet - Utilsløret reklame. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. aug 2017, 22:11 (CEST)
  • Slet - reklame, og manglende notabilitet (lille lokalt løbmed 30 deltagere)- Nico (diskussion) 3. aug 2017, 00:04 (CEST)
  • Slet - Som argumenteret ovenfor. --Pugilist (diskussion) 3. aug 2017, 11:10 (CEST)
  • Slet - et julehyggeløb på en skole, der først nævnes i 3. afsnit? Ingen notabilitet - ud! --Jørgen (diskussion) 3. aug 2017, 12:33 (CEST)
  • Slet - udover det allerede nævnte, lyder det også utroligt, at Dronning Margrethe og lignende skulle have vundet i 2011. --Santac (diskussion) 3. aug 2017, 12:47 (CEST)
Konklusion:
Det gider vi ikke bruge tid på at diskutere. Hurtigslettet. --Pugilist (diskussion) 3. aug 2017, 13:27 (CEST)