Diskussion:KØN - Gender Museum Denmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Efter et bidrag fra anonym bruger tidligere i dag har artiklen nu to tilsyneladende modsigende afsnit, nemlig:

En kuriositet ved museet er, at der kun tillades kvindelige oplægs- og foredragsholdere ved arrangementer på museet. I efteråret 1999 forårsagede det en større debat i Århus Stiftstidende, da Kenneth Kristensen fra Dansk Folkeparti blev afvist som oplægsholder ved et arrangement om Kvinderne og EU.

og:

En myte om, at mænd ikke må sige noget på Kvindemuseet, går hånd i hånd med en myte om, at mænd ikke er velkomne på museet, men disse er netop myter.

Det er relativt let at dokumentere episoden i 1999, fx jf. http://www.kvindesamfund.dk/aarhus/afv/18-5-99.html, så hvis det sidste afsnit skal betyde, at sådan er det ikke, må det dokumenteres, at politiken er blevet ændret. Personligt har jeg forøvrigt aldrig hørt myten om, at mænd ikke skulle være velkomne på museet, men det kan da godt være, at den findes. --Heelgrasper 7. nov 2006 kl. 23:44 (CET)