Diskussion:Københavns Lufthavn Station (metroen)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg synes at lufthavnens metrostation og jernbanestation skal afhandles son én station, lige som for eksempel Nørreport Station og Flintholm station. Når metrocityringenbliver klar kommer antallet kombinerede stationer (med både metro og S-tog eller Re-tog) blive langt fler. Kan ikke se nogen grund at skabe to artikler om alle stationer af den slags. I lufthavnen er metron og jernbanen tilstrækkeligt tædt på hindanden for at blive afhandlede som én station, synes jeg. Man trænger ikke gå langt for at skifte (hvis man så vil), det er kun to trapper op eller ned der adskiljer perronerne. 83.249.34.247 9. sep 2011, 03:17 (CEST)

Se Diskussion:Københavns Lufthavn, Kastrup Station for den diskussion, der førte til at vi fik to artikler. --Palnatoke 9. sep 2011, 07:03 (CEST)