Diskussion:Kaj og Andrea

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Ændring af billede brugt til præsentation af artikel[redigér wikikode]

Hej,

Jeg føler at det kunne være en god, hvis ikke nødvendig, ændring, at skifte billedet på artiklen til et billede af Kaj og Andrea sammen, i stedet for Kaj kagen. Kagen er allerede på artiklen længere nede, og bør ikke blive brugt til at præsentere Kaj OG Andrea.

Har ikke personligt nogle rettigheder til billeder, så derfor kan jeg ikke selv ændre artiklen.

--VicKapAnd (diskussion) 11. maj 2021, 20:27 (CEST)

"Problemet" er at man ikke i Danmark benytter f.eks. fair use, de kan derfor ikke vises indtil lovgivningen ændres. Men man kunne måske indsætte et billede af en frø og papegøje som ligner tilnærmelsesvis, hvis det er bedre end den nuværende kage. TherasTaneel (diskussion) 11. maj 2021, 22:34 (CEST)