Diskussion:Karen Volf

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

karen volf døde ifølge kirkebogen tidligere end den angivne dato. Der forekommer et foto som dateres til at være taget 12 dage før hendes død. Hvorledes er det dateret? For hun var allerede død, hvis man trækker 12 dage fra den dato der opgives i artiklen. Hun blev begravet 1. marts.

Med venligt håndtryk Niels Nørgaard. (Skrev 94.191.237.5 (diskussion • bidrag) 31. aug 2011, 23:07. Husk at signere dine indlæg.)

Af note 1 fremgår korrekt, at familien skiftede navn fra Wolff til Volf - "uvist hvorfor". Min far, der var barnebarn af Karen Volf, fortalte mig, at navneskiftet blev foretaget, fordi familien - i lyset af udviklingen i Tyskland i første halvdel af det 20 århundrede - følte, at Wolff var for tyskklingende. (Skrev Klaus Holten Kristensen (diskussion • bidrag) 3. marts 2019. Husk at signere dine indlæg.)