Diskussion:Kasper Hvidt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Kaspe Hvidt spillede alle kampe fuld tid pånær 9 minutter.

Da en kamp er på 60 minutter og ingen af DK's kampe kom ud i forlænget spilletid, må den samlede spilletid være 471 minutter ud af 48o (skrev Teudt (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det har du naturligvis fuldstændig ret i. En anden gang behøver du ikke at nævne sådan noget på en diskussionsside, idet det mest oplagte er at rette det direkte i artiklen. I dette tilfælde har jeg gjort det. Det var i øvrigt også mig, der havde parkeret hjernen og skrevet de forkerte tal. --Arne (Amjaabc) 30. jan 2008, 14:11 (CET)