Diskussion:Katja K

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Exquisite-folder html.png
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.


Jeg undrer mig over efternavnet LaCour - Danmarks Statistik hævder at der er 0, 1 eller 2, der hedder 'LaCour', mens der er 318, der hedder 'la Cour'. Mon ikke den særprægede skrivning er en fejl? --Palnatoke 25. okt 2005 kl. 13:08 (CEST)

En googlesøgning støtter La Cour (nogle steder også La Cour Jakobsen), som nok er mere sandsynligt end den nuværende form. Tilsyneladende er det mest almindeligt at stave La Cour med stort L (hvis man kigger på Krak), selvom jeg også ville være tilbøjelig til at bruge lille l.--Heelgrasper 25. okt 2005 kl. 16:19 (CEST)

Nogle af de eksterne link er rene reklamehenvisninger. Bør de ikke udgå?

I hvert fald tredje link til VoD bør udgå - de andre tre finder jeg forholdsvist interessante nok til, at de kan blive der. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 21. apr 2006 kl. 11:10 (CEST)