Diskussion:Katrin Kallsberg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Nogle manglende fakta[rediger kildetekst]

Der mangler info om, hvor i Danmark hun er født (og boede de første seks år), hvor på Færøerne hun var læge 1995-99, og hvor i Norge hun tog sin speciallægeuddannelse. Forhåbentlig kan den skaffes. Måske skulle man simpelthen sende hende en mail? Det kunne også være interessant at få be- eller afkræftet, om hun er i familie med Anfinn Kallsberg. --Batmacumba (diskussion) 16. mar 2016, 13:26 (CET)

Det er ikke lykkedes mig at finde oplysninger om, hvor i Danmark hun er født, hvilket universitet hun blev uddannet som læge (jeg gætter Københavns Universitet, men ved det ikke), og jeg ved heller ikke, hvor i Norge hun har boet og taget specialuddannelsen. Jeg tror at hun må være nær i familie med Anfinn Kallsberg, men ved ikke, om han er bror til hendes far ella fætter eller noget andet. Jeg tror at denne mand, Gunnar Sofus Kallsberg, er forfader til alle der hedder Kallsberg til efternavn, han er født 1901 i Leirvík med efternavnet Christiansen, men har senere fået nyt efternavn, Kallsberg. Jeg kan prøve at spørge hende på Facebook, det er ikke sikkert at jeg får noget svar. --EileenSanda (diskussion) 16. mar 2016, 14:08 (CET)