Diskussion:Kenneth Krabat

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Tæt på?[redigér wikikode]

Denne artikel er enten oprettet af Kenneth Krabat selv eller et familemedlem, - i alle tilfælde er der tale om selvpromovering. Artiklen er dog ikke forældreløs, men kun fordi Bruger:Krabat har tilføjet sig selv til Danske skønlitterære forfattere. --Anjoe (Anders) 8. aug 2005 kl. 18:46 (CEST)

Slet ikke: Det gør vel ikke noget at en person lægger sig selv ind. Kenneth Krabat har 540 Google hits. Han er listet på forskellige forfattersites: [1] [2]. Der er ingen POV, - stort set kun information om udgivelser. -- Fnielsen 31. aug 2005 kl. 18:56 (CEST)
Jo, det gør noget. Man må ikke skrive om sig selv. --Twid 31. aug 2005 kl. 19:24 (CEST)
OK. Slet. Jeg kan se på den engelske wikipedia at det anbefales at man ikke opretter sig selv. --Fnielsen 4. sep 2005 kl. 11:54 (CEST)
Jeg mener nu nok artiklen holder sig ret redelig - desuden er Krabat værd at bemærke, når det gælder yngre danske forfattere, mener jeg. Så hvad gør det, at han selv har lagt det op? --Larsemil
Vi siger ikke at han ikke skulle have en artikel på et tidspunkt, men der er måske tusindvis af forfattere, som skulle have en artikel før ham - vi ved det ikke. Litmustesten på hvornår en person fortjener en artikel på wikipedia er som altid, at mennesker der ikke kender personen personligt gider at oprette artiklen. Siden Krabat selv har oprettet artiklen finder vi aldrig ud af om den ville have blevet oprettet uden hans indblanding. Principielt er det noget lort at den første bruger på historiksiden er identisk med emnet. Jeg håber snart en administrator træder i karakter og sletter artiklen, - så kan du Larsemil fx bagefter oprette en artikel om Krabat, med det du synes er relevant. Mvh/--Anjoe (Anders) 17. jan 2006 kl. 21:39 (CET)
Øhm ja jeg er jo så administrator..men vi ved jo rent faktisk ikke om den bruger der har brugernavn Krabat så også er himself, eller en i familien. Vi ved bare det er en bruger der interesserer sig nok for emnet til at oprette en artikel. Set på den led kvalificerer artiklen jo godt nok til en plads her. Eftersom artiklen ikke er farvet så vidt jeg kan bedømme og siden vi jo i sagens natur har en skævvridning af Wikipedia indenfor mange områder fordi folk skriver hvad der falder dem ind og har lyst til at beskæftige sig med, synes jeg ikke det er nødvendigt at slette artiklen her - sorry Anjoe - men dette er min karakter, måske er andre administratorer uenige :-) Mvh Malene Thyssen 17. jan 2006 kl. 21:48 (CET)
Hvis det gør nogen forskel for dig Malene, så ER bruger:Krabat Kenneth Krabat (ham selv). Jeg ved dette, da jeg korresponderede med ham over email efter et indlæg han havde på nazisme, der både var en del forvirrende og en del POV. Det var derefter at jeg fandt ud af at han havde oprettet sig selv. --Anjoe (Anders) 17. jan 2006 kl. 22:12 (CET)
Det gør en forskel, da vi jo har den uskrevne (vist nok) regel om at man ikke skriver om sig selv. Hvis nogen gør det alligevel må vi vel så vurdere om de er i stand til at skrive neutralt. I dette tilfælde synes jeg det lykkes ham meget godt. Tilbage er spørgsmålet om han er vigtig nok til, at der overhovedet burde oprettes en artikel om ham. Jeg indrømmer blankt at jeg ikke aner hvem Kenneth Krabat er, men da han åbenbart er kendt af andre herinde og dukker op en del gange ved søgning på Google synes jeg måske godt vi kan finde et lille hjørne til ham et sted, det kan vel ikke være værre end, at der er oprettet artikler om små flækker som f.eks. Agernæs. Men det er selvfølgelig et skønsspørgsmål og hvis nogen er rygende uenige kender jeg ikke nok til emnet "danske forfatte" til at jeg vil stå hårdnakket fast på mit synspunkt. Mvh Malene Thyssen 18. jan 2006 kl. 00:23 (CET)

Oversat D&D?[redigér wikikode]

Er dette mon den samme Kenneth Krabat der oversatte Dungeons & Dragons basissættet (ISBN 87-983057-0-0) til dansk for FafnerSpil i 1987? --mhvelplund 5. feb 2019 kl. 18:46 (CEST)

Jeg ved det ikke, men det ser sandsynligt ud. @Krabat: Det kan du måske svare på?--Kjeldjoh (diskussion) 6. feb 2019, 08:33 (CET)