Diskussion:Ketamin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


POV flyttet fra artikel af Nico

(EDIT): Ketamin kan være yderst afhængighedsskabende (omend kun psykisk) og fører til enorme mave/tarm-problemer, ved længere tids regelmæssig forbrug i store doser. Der skal derudover utroligt lidt til, fra en 'mild psykedelisk eufori' til et trip der slår én totalt ud. Dét er ikke nødvendigvis ubehageligt men meget uvant, da K er et dissociativ.

Det er dog et fantastisk stof med enormt mange facetter. (skrev 90.185.90.917. jan 2010, 02:56 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Oprydning[redigér wikikode]

Jeg har d.d. fjernet store mængder tekst fra artiklen, da denne tekst var direkte kopieret fra Psychedelia.dk; en hjemmeside der ganske vist er en wiki der udgiver alt materiale under GNU Free Documentation License, men denne wiki drives på ingen måde ud fra neutralitetstanken - store dele af artiklen var udformet som en manual i ulovlig brug af stoffet som rusmiddel, hvilket næppe kan siges at være encyklopædisk relevant. Den eneste angivne kilde var et dødt link, der ikke lige lod sig genskabe, så den er ligeledes fjernet. Skabelonerne {{wikificering}} og {{kilder}} har fortsat relevans, hvorfor jeg har ladet dem stå, og jeg har givet dem følgeskab af {{eftersyn}} med baggrund i artiklens oprindelse og tvivlsomme kildemateriale. --Medic (Lindblad) 6. apr 2011, 19:19 (CEST)