Diskussion:Kiropraktor

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kiropraktik i Danmark - acceptabelt medicinsk felt?[rediger kildetekst]

Danmark er et af de få lande som accepterer kiropraktik som et egentlig medicinsk felt. Faktum er, at der er tale om en form for alternativ behandling, som går ud på, at manipulation af rygraden kan virke helbredende i hele organismen. Rygmanipulation virker måske for folk med egentlige rygproblemer, men der er eksempler på, at folk har fået utilsigtede ledproblemer som en bivirkning. I den danske version står der ikke noget om, hvilke begrænsninger feltet har i danmark.

Denne artikel sætter ikke spørgsmålstegn overhovedet, og i Danmark er der slet ingen debat om validiteten af kiropraktik. Kiropraktik er alternativ behandling i stil med akupunktur.

Læs venligst den engelsksprogede version, eller søg på Chiropractic i en søgemaskine.

Se venligst her: http://skepdic.com/chiro.html

2.108.158.80 13. nov 2016, 12:37 (CET)

Nu er Wikipedia ikke bemandet med aflønnet personale, og er derfor afhængig af at folk som dig, tjekker fakta, skriver nye artikler, udvider de eksisterende og retter til, i et neutralt og encyklopædisk sprog, og belægger påstandende i artiklerne med så mange og så lødige artikler som muligt, og får dækket emnerne fra alle de vinkler man nu kan. Vil iøvrigt anbefale dig at oprette en bruger. -- Vrenak (diskussion) 14. nov 2016, 21:33 (CET)
Det er ligemeget, der er en kiropraktik artikel som faktisk svarer på noget af det som jeg spurgte om. https://da.wikipedia.org/wiki/Kiropraktik Jeg kan ikke tjekke fakta ol. for jeg slog det op her, for netop at få svar på ovenstående. Jeg kender ikke svaret selv. Men eftersom det står i den artikel om kiropraktik, som er linket herfra, så er der ikke behov for nogen tilføjelse. Beklager ulejligheden, jeg skulle have klikket på linket til kiropraktik.(Skrev 2.108.158.80 (diskussion • bidrag) 26. nov 2016, 19:39‎ . Husk at signere dine indlæg.)