Diskussion:Kong Frode

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Vovede/behøvede[rediger kildetekst]

og selv om den lå frit fremme, var der ingen, der vovede at stjæle den.

sitat slut.

Vovede ? Ikke at jeg husker ordlyden i de fortællinger, Men så vidt jeg husker så lå ringen ubevogtet og frit ved alfarvej, pointen var at velfærden var så høj så ingen mennesker behøvede at tage ringe93.167.32.44 15. sep 2017, 18:12 (CEST)

Pointen kunne vel også være, at kongens retshåndhævelse var så effektiv, at ingen vovede? Vh. SorenRK (diskussion) 15. sep 2017, 18:14 (CEST)