Diskussion:Kontinentaldrift

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.



Denne artikel bør gennemarbejdes - der er en sammenblanding af begreber "pladegrænser"-"forkastninger"


Ligesom kontinentaldrift og pladetektonik er to forskellige teorier. Procrastinator 4. jun 2008, 15:33 (CEST)

Pladetektonik er den 7. mest læste artikel på Den Store Danske Gyldendals åbne encyklopædi http://www.denstoredanske.dk/It%2c_teknik_og_naturvidenskab/Geologi_og_kartografi/Tektonik/pladetektonik - det er et velbeskrevet og velskrevet emne med gode illustrationer, som i en vis udstrækning gør artiklen i wikipedia overflødig. Jeg mener dog at denne artikel stadigvæk trænger til en revision Drlectin 18. feb 2012, 12:34 (CET)
Wikipedia er ikke et supplement til "Den store Danske". Wikipedia er en selvstændig infoformidler.--Rmir2 18. feb 2012, 18:51 (CET)

Flytteforslag: Kontinentaldrift

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Termen "kontinentaldrift" er lidt altmodisch. Artiklen kontinentaldrift (en:Continental drift) bør omhandle hypoteserne fra før 1958, bl.a. spekulationerne om hvorfor Sydamerikas østkyst passer med Afrikas vestkyst. Begrebet "pladetektonik" (en:Plate tectonics) drejer sig om den moderne geologiske beskrivelse af Jorden.

Konklusion:
Flyttet til Pladetektonik. mvh Necessary Evil (diskussion) 22. nov 2013, 02:22 (CET)