Diskussion:Kroatien

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Kroatien er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Stock post message.svg Huskeliste for Kroatien: rediger · historik · overvåg · opdater
Enig med Toxophilus, der ud over er historieafsnittet yderst tendensiøst. Der omtales tusinder af mord då kroatere efter befrielsen af landet, uden kilder, mens tallene for Ustašas dokumenterede mord ikke regnes op. Og at kalde Tito "stalinist" er uden tvivl en fejl. Tito brød med Sovjet i 1948 og var allerede ved befrielsen i et modsætningsforhold til Sovjet. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. apr 2016, 23:18 (CEST)