Diskussion:Lægemiddelindustriforeningen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hej Heidi chr,

Det er en god artikel, du har lavet. Som du ser, har jeg rettet lidt i den hist og her. Hvis du synes, det er ubegrundet, kan du bare rette tilbage igen, og jeg skal nok holde fingrene væk i så fald. Men der er lige en ting, som du kan have glæde af at lægge mærke til, og det er, at vi plejer at linke til navneord i ubestemt form. Det normale er altså, at linket skal hedde [[forskning]], og du kan se, at når man overholder denne regel, bevirker det, at disse links henviser til allerede eksisterende artikler (hvad f.eks. [[forske]] jo ikke gør). Mvh.--Sten Porse 5. maj 2009, 11:43 (CEST)[svar]