Diskussion:Lægevidenskab

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Artiklen burde måske hedde Sundhedsvidenskab, det er sådan fx Århus Universitet benævner det tidligere Lægevidenskabelige fakultet.

Sundhedsvidenskab indbefatter medicin og odontologi (tandlæge).

Veterinær medicin skal så udskilles for sig selv. Jone 10. jan 2004 kl. 12:30 (CET)Jon


Hej Jon

Jeg tror at der er plads til en artikel ved siden af, der hedder sundhedsvidenskab - hvis det er det der på engelsk hedder health sciences http://en2.wikipedia.org/wiki/Health_science ?

mvh Glenn 10. jan 2004 kl. 13:53 (CET)

Den engelse/amerikanske måde indbefatter sygepleje/jordmødre/fysioterapeuter etc hvad den danske ikke gør så det er ikke helt sammenligneligt.Jone 10. jan 2004 kl. 18:10 (CET)Jon


Lægeuddannelsen[redigér wikikode]

Afsnittet Lægeuddannelsen hører vel snarere til under læge og delvist under cand.med. Jeg har ikke lige noget bud på, hvordan det gøres mest hensigtsmæssigt. --C960657 29. maj 2006 kl. 21:18 (CEST)

Til Jone, Det burde også rettes at naturvidenskabsportalen indeholder lægevidenskab, selv om bla.a. universiteter ikke lader naturvidenskab omfatte lægevidenskab ( lægevidenskab er et fakultet for sig )80.198.101.100 10. feb 2014, 06:33 (CET)