Diskussion:Løg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 17. okt 2006 kl. 12:14 (CEST)

Løg er forvirrende, fordi de indgår i et hav af opskrifter?[redigér wikikode]

Citat fra siden: "Løg findes i et forvirrende hav af opskrifter". Et forvirrende hav af opskrifter? For det første lyder det dumt og for det andet: Hvad menes der præcist? Hvad er der så forvirrende ved at have mange opskrifter på mad, der inkluderer løg? Består det forvirrende i, at hvis man står med et løg, så kan man ikke finde ud af, om man skal lave hakkebøf eller skipperlabskovs, fordi HAVET af opskrifter med løg er så FORVIRRENDE? Buuuuh. Alt for tit er der idiotisk sprogbrug på den danske wiki. (skrev 130.226.70.130 (disk. • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)