Diskussion:Løve

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Symbol unsupport vote-green.svg Artiklen Løve var tidligere kandidat til gode artikler, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til GA-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.
Emblem-star.svg Artiklen Løve har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 29, 2015.

Stock post message.svg Huskeliste for Løve: rediger · historik · overvåg · opdater
  • SSP-anbefalingen er meget USA-specifik. Kan den evt. omdannes til EEP, hvis de da siger noget om sygdommen? Ellers skal den måske fjernes?
Oversættelse
  • en-wiki: Afsnittet 'Man-eaters' er ikke blevet oversat.
  • en-wiki: Der er stadig masser at hente i den engelske artikels afsnit om kulturel fremstilling. Blandt andet kunne det være godt med noget om det danske våbenskjold!
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

hvor lang er sådan en løve..??

Ca 180 cm + en meters penge til hale, se linket til tysk wikipedia.... mvh --Jørgen 10. mar 2005 kl. 11:58 (CET)

Hvilken kat er den største i kattefamilien..?? (Svar hurtigst muligt) løven

Løvemanke eller løveman?[redigér wikikode]

I definitionen på løven skrives manke. På en hest er manken en bule på hestens ryg lige før manen, der er det lange hår på hestens hals. Er der her tænkt nærmere over manke vs. man, når det gælder løver? (skrev Viktorius (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

I Den Danske Ordbog siger de det ret godt: "synonym især uden for fagkredse manke" - den nævnte skelnen mellem manke og man er specifik for heste og anvendes stort set kun af hestefagfolk. --Palnatoke 27. jan 2010, 09:26 (CET)

formateringsfejl i referencer[redigér wikikode]

Der er en del formateringsfejl i referencer, jeg kan ikke lige gennemskue det. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 23. jan 2016, 08:40 (CET)

Jeg ser på det, for du har da ret; det ser frygteligt ud. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. jan 2016, 08:51 (CET)
Så skulle de værste problemer vist være af vejen. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. jan 2016, 09:06 (CET)