Diskussion:Løvfald

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrivningsforslag[rediger kildetekst]

Sammenskrivningsforslag: Løvfældende skrives ind i Løvfald

Løvfældende er vel? bare tillægsform af løvfald. Mig bekendt er der ikke andet end planter der kan udvise løvfald, og derfor giver det ikke meget mening med en artikel der fortæller at "En plante kaldes løvfældende, når den taber bladene hvert efterår.". Der er dog nogen relevante ting i den nuværende artikel, derfor bør den indskrives i løvfald, og ikke bare slettes. Løvfældende skal så selvfølgelig henvise til løvfald.

Ja, det ville være ok. --Honymand (diskussion) 16. maj 2016, 15:59 (CEST)[svar]
Konklusion:
Jeg tillader mig at konkludere at Løvfald skrives ind i Løvfældende. Jeg skal nok gøre det. --Honymand (diskussion) 30. maj 2016, 14:57 (CEST)[svar]