Diskussion:Landevejscykling

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag: Landevejscykling (cykelsport)

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Patchfinder flyttede i januar denne side til et navn med suffikset "(cykelsport)", men Landevejscykling kan vel reelt set ikke omhandle andet end cykelsport? Man kunne teoretisk set kalde enhver cykeltur på en landevej for landevejscykling, men det er næppe encylopædisk relevant at have en artikel om, og selvom det skulle være det, må cykelsportsdelen være den primære betydning.

  •  Flyt som argumenteret ovenfor.
    - Sarrus (db) d. 26. dec 2017, 14:47 (CET)
  •  Flyt Enig --Hejsa (diskussion) 26. dec 2017, 15:00 (CET)
  •  Flyt - parenteser skal vel kun bruges hvor der er en reel forvkslingsmulighed. - Nico (diskussion) 26. dec 2017, 15:03 (CET)
  • Der er ikke tale om flertydighed, så derfor bør den parantetiske efterstilling fjernes. Artiklen bør ikke flyttes, men forblive i artikelnavnerummet. --Madglad (diskussion) 26. dec 2017, 15:31 (CET)
Som det fremgår af flytteskabelonen på artiklen har jeg ikke talt om at flytte den til et andet navnerum. Blot til et navn uden parenteser.
- Sarrus (db) d. 26. dec 2017, 16:04 (CET)
Godt Sarrus, vi er enige. --Madglad (diskussion) 26. dec 2017, 18:24 (CET)
  •  Flyt - Enig i at artiklen bør flyttes tilbage til Landevejscykling. --EileenSanda (diskussion) 26. dec 2017, 16:19 (CET)
  •  Flyt - Enig i flytning, da tilføjelsen ikke er nødvendig. Men det kunne være godt at få opklaret, om der var en særlig grund til flytningen i første omgang - ? Vh. SorenRK (diskussion) 26. dec 2017, 16:36 (CET)
Konklusion:
Der er enighed om at flytte artiklen som foreslået. Vh. SorenRK (diskussion) 2. jan 2018, 15:24 (CET)