Diskussion:Landsforeningen For Socialpædagoger

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

OBS Det skal her nævnes at jeg er tilknyttet foreningen, men mener at jeg har prøvet at skrive neutralt - så tjek gerne teksten og ret evt. de steder, hvor det muligvis er blevet for "internt". Tak på forhånd --Lfsbruger 16. mar 2009, 09:59 (CET)

Kære Lfsbruger! Vi har et princip om, at man ikke skriver om emner, man er tæt på. Dette har vi valgt af principielle årsager, da det gør det let at administrere og skal forhindre at der i stor stil bliver oprettet artikler, som ikke har notabilitet og/eller som ikke er neutrale. Det rammer nogle gange "uskyldige", som skriver neutrale artikler om relevante emner. --MGA73 17. apr 2009, 22:11 (CEST)

Hej MGA73 og andre. Er der så ikke en anden der vil gribe emnet - for at afhjælpe den forvirring der er blandt nogle om hvad LFS er for en størrelse... Det er ærgerligt at emnet ikke kan blive beskrevet pga. ens ærlighed om tilknytning, når teksten ellers bliver beskrevet som neutral. Med håb om emnet bliver taget op af en anden.... --Lfsbruger 23. apr 2009, 21:36 (CEST)

Jeg er bange for, at du må vente til en eller anden selv tager initiativ til, at skrive om LFS. Sådan er reglerne nu engang skruet sammen... Venligst Harne 23. apr 2009, 22:17 (CEST)