Diskussion:Langt fra Las Vegas-afsnit

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

der kunne være flere artikler[rediger kildetekst]

(pænt sagt)jeg synes at det er fjollet at der er en liste hvor der står handlingen i 7 afsnit af langt fra las vegas når at alene det der står om afsnit 5 fx kunne rumme en hel wikipedia artikel i forhold til hvor meget det andet fylder.så havd synes i om at alle det afsnit der står om (der ikke er skrevet om) bliver skrevet en artikel med det der står der nu også vi kan have flere wikipedia artikler istedet for en lille liste.man kunne ligesågodt slette alle det artikler der var om lagt fra las vegas afsnit og bare lægge det der står herind hvis det nu er blevet sådan med det andre.så kan i lide min ide om at splitte siden op fordi at det er fjollet når der er meningen at det skal have hevr sin artikel ligesom det andre og når det er blevet splittet op i flere artikelr så kan den her side slettet?fjollet at der skal stå det samme 2 steder(håber at i forstår mig, MVH --elsker youtube og sims 3 (-: 17. apr 2010, 23:47 (CEST)

Jeg må nok erkende at jeg havde lidt svært ved at tygge din tekst igennem, men jeg tror jeg forstår din pointe :-)

Anyways, ligesom vi har med nogle andre serier, kunne artikler om de individuelle afsnit måske være ganske interessant læsning for mange- hvis vi altså skruer lidt op kvaliteten. Jeg kan ikke helt bedømme om man skulle smide skabelon slet på de værste af dem, men jeg synes ikke vi skal slette denne side, tabellen er måske lidt uoverskuelig, men alligevel en hurtig og god måde af få et overblik over afsnittene. Hvis du skulle få lyst i fremtiden til at nominerer denne artikel til sletning, så er du velkommen, jeg skal nok forholde mig neutralt :-)

--Grey-Fox 18. apr 2010, 00:04 (CEST)

jmaen hvis den er så godt hvofor sletter vi så ikke bare alle artikleren om afsnit fra langt fra las vegas og indsætter infoen her? hvis det ikke er sådan det skal gøres kan jeg også bare slet indholdet på siden og lægge afsnit fra hvert indhold en i en artikel(hvis ingen har noget imod det) det er endu mere forvirret hvis infoen ligger på 2 forskellige sider.--elsker youtube og sims 3 (-: 18. apr 2010, 09:33 (CEST)

sletningsforlag[rediger kildetekst]

skal siden slettes?

(* Slet - det som trade skrev i diskussion --80.167.149.247 22. maj 2010, 23:35 (CEST) - flyttet til sletningsforslag )[svar]

Lavet til egentligt sletningsforslag. Arne (Amjaabc) 23. maj 2010, 11:53 (CEST)[svar]

Sletningsforslag: Langt fra Las Vegas-afsnit

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Se en slags begrundelse på Diskussion:Langt fra Las Vegas-afsnit. Indsat på vegne heraf.

Konklusion:
Det ser ikke ud til, at der kan skabes konsensus om en sletning. Skabelon fjernes. Pugilist 2. jun 2010, 23:07 (CEST)

(* Slet - enig med 80.167.149.247 --91.207.2.10 26. maj 2010, 20:25 (CEST) - - flyttet til sletningsforslag)[svar]