Diskussion:Lasse Norman Leth

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der mangler  m e g e t  i artiklen om Lasse Normann Hansen - og det virker påfaldende, at hans OL-medaljer fra 2016 nævnes i faktaboksen til højre, men  i k k e  i teksten.
En person med kendskab til (bane)cykelsport - eller redaktionen - bør snarest opdatere artiklen. SNAREST = nu eller umiddelbart efter OL i Tokyo, hvor Normann Hansen med stor sandsynlighed erobrer endnu 1-2 medaljer og dermed når op på 4 eller endda 5 OL-medaljer i karrieren. Det vil gøre ham til én af de 3-4 fornemst præmierede atleter i HELE den danske idrætshistorie siden det første moderne OL i 1896... Mvh Jørgen Schouboe, uofficiel idrætshistoriker (men uden det fornødne kendskab til cyklesport) (Skrev 62.198.143.67 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Alle kan redigere, og er du i besiddelse af opdateret i formation om biograferede, kan du bidrage med dette. Der er ikke på Wikipedia en redaktion, der bestemmer indholdet. Indhold tilføjes af brugere, der mener, at de kan bidrage med viden. —Pugilist (diskussion) 25. jul 2021, 14:52 (CEST)